Documents To Go krijgt iPad-interface

Bij de laatste update van Documents To Go wordt vermeld dat de applicatie bij de volgende versie zal worden voorzien van een interface die is geoptimaliseerd voor de iPad.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Documents To GoDocuments To Go zal vanaf de volgende versie worden aangepast voor de iPad. Versie 3.2 van de iPhone-app is vrijdag uitgekomen en daarbij wordt vermeld dat de applicatie bij de volgende versie zal worden voorzien van een interface die is geoptimaliseerd voor de iPad. Dit betekent dat iPhone-gebruikers de applicatie niet opnieuw hoeven te kopen om de iPad-versie te kunnen gebruiken.

Documents To Go is een applicatie om documenten te bewerken. De standaardversie biedt de mogelijkheid tot het bewerken van Word- en Excel-documenten. Daarnaast is de applicatie geschikt voor het weergeven van diverse bestandstypes, waaronder PDF en files uit iWork.

De premiumversie ondersteunt het bewerken van Powerpoint-documenten. Een andere functionaliteit van deze versie is dat hij samenwerkt met Google Docs, Box.net en Dropbox. Ook biedt Documents To Go Premium ondersteuning voor het ontvangen en versturen van documenten via Microsoft Exchange.

Mocht je de applicatie willen aanschaffen, doe dat dan voor 1 mei: zowel de gewone als de premiumversie zijn tot die datum twintig procent goedkoper.

Downloaden: Documents To Go Premium (€11,99) en Documents To Go (€7,99)
Meer info: www.dataviz.com/GetiPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:36
Categorie Productiviteit
Onderwerpen apple, documenten, documents to go, evenement, firmware, google documenten, office, san francisco, sdk, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.