djay dj-app vandaag gratis te downloaden, iPad-versie 50% korting

Djay for iPhone is tijdelijk gratis te downloaden. Met de app kan je nummers op je iPhone en iTunes Match aan elkaar mixen met effecten.

djay 1Met 354 beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren in de Nederlandse App Store, kan je wel stellen dat djay de populairste muziek-mix applicatie voor de iPhone en iPod touch is. Deze woensdag is de app waarmee je twee nummers kan inladen om een overgang van de ene naar de ander te maken, gratis te downloaden in plaats van de normale 89 cent. De aanbieding gaat gepaard met de laatste update van de app.

Die update herstelt een paar slordigheden uit de vorige versie van Djay, die behoorlijke dompers betekenden voor het gebruik van de app. Gerepareerd zijn de fouten dat opnames werden verwijderd uit de lijst nadat je ze had hernoemd, dat overgangen niet werden opgepakt als de app op de achtergrond draaide en ten slotte dat de app soms crashte op de achtergrond.

Met djay kan je nummers inladen die op je iPhone staan, of via iTunes Match door op de iCloud-downloadknop achter een nummer te drukken. Je kan twee nummers naast elkaar draaien in de app om er overgangen tussen te maken, en je kan je sessies opnemen om nooit meer te verliezen. De app helpt je desgewenst met de BPM sync-functie die de ritmes van twee nummers op elkaar afstemt. Ruimte voor eigen creativiteit is er met effecten als Flanger, Phaser, Echo, Gate, Bit Crusher, High Pass, Low Pass en verschillende looping-instellingen.

De iPad-versie van Djay is ook fors in de aanbieding en kan nu met 50% korting worden aangeschaft.

  • Downloaden: djay for iPhone (gratis, normaal €0,89, vanaf iPhone 3GS en iOS 4.3)
  • Downloaden: djay for iPad (€8,99, normaal €17,99, Originele iPad en hoger, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 18:22
Categorie Muziek
Onderwerpen dj, muziek, scribblenauts remix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.