DagDeal NL: iPhone-app zet korting en coupons op een rij

DagDeal NL is een nieuwe iPhone-app die aanbiedingen van andere websites op een rij zet. Groupon werkt in onze test echter niet.

DagDeal NL iPhone iPadZie je door het aantal kortingssites het bos niet meer? Of wil je gewoon snel zien of er verrassende aanbiedingen zijn in Nederland en België? Het een sluit het ander niet uit natuurlijk, maar in beide gevallen kan de nieuwe iPhone-app DagDeal NL interessant zijn. De applicate zet dagelijks de nieuwe aanbiedingen van 1DayFly, 123Aanbieding, ActieVanDeDag, BoekVandaag, DealDonkey, iBood en VoucherVandaag op een rij. Daarnaast kan je de algemene aanbieding en de Groupon-actie van een stad in de buurt zien.


Bij Groupon kan je ook nog aangeven of je de de categorie Shopping wil zien en/ of de rubriek Reizen en vakanties. Als je de websites en locaties hebt gekozen die je wilt weergeven, druk je klaar en wordt een overzicht met aanbiedingen van vandaag in Nederland en België geladen. Je ziet de acties onder elkaar met foto, websitenaam prominent in beeld en de actie zelf in het klein, met daarbij meteen de van- en voor-prijs.

DagDeal NL laat niet alle aanbiedingen die we aangeven te willen zien, zien. Zo ontbreekt elk spoor van Groupon in onze resultatenlijst bijvoorbeeld. We kunnen niet toetsen of het een toevalstreffer is voor vandaag of een lang spelend probleem is. De Belgische website BoekVandaag is wel weer goed vertegenwoordigd – een reissite trouwens, niet voor papieren boeken. Elke aanbieding geniet een korte intro die wordt geladen in de interface van de app, zodat je niet meteen naar de website door hoeft te drukken om daar in de vaak rommelige en drukke layouts de aanbieding beter te lezen. Als je geïnteresseerd bent, kom je echter alsnog op de website uit.

DagDeal sites inschakelen DagDeal NL overzicht kortingen

DagDeal NL is natuurlijk niet de enige applicatie die website-aanbiedingen op rij zet. Eerder bespraken we op iPhoneclub al Stedenkorting en Shopkortingscode.nl, maar ook Dagacties (gratis), Dagaanbieding (gratis) en AlleDealsVan (gratis) peuren in dezelfde markt – naast de apps van kortingsbonnendiensten zelf. Bovendien is er ook nog een Belgische variant van Dagdeal (gratis). Is er uiteindelijk toch weer een bos.

Downloaden: DagDeal NL (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.