Verenigingen-app Socie uitgebreid met fotoalbum en links

Socie, de iPhone-app die verenigingen een eigen applicatie geeft, is voorzien van de optie fotoalbums en nieuwsstromen toe te voegen.

Socie iPhone Android app voor verenigingenSocie, de mobiele applicatie waarmee verenigingen hun eigen ‘app binnen een app’ kunnen opzetten, heeft een update gehad waardoor de toepassing verenigingen beter bedient. Ontwikkelaar Tizin kondigde de aanpassingen al aan tegenover iPhoneclub in het interview dat we met de initiatiefnemers hadden. Het is voor verenigingen nu mogelijk om een fotoalbum te maken en op links in nieuwsberichten en sociale media-berichten kan nu gedrukt worden.

Socie iPhone menu linkerkantOok kunnen verenigingen nu RSS-feeds, ofwel nieuwsstromen afkomstig van een of meerdere websites, implementeren in de applicatie en die zichtbaar maken voor leden van de vereniging. Ook bij het fotoalbum geldt vooralsnog dat de foto’s door de vereniging(sleiding) zelf online worden gezet in de applicatie; het is vooralsnog niet mogelijk dat leden zelf ook foto’s uploaden. Als laatste punt in de update, zijn er ook enkele bugfixes doorgevoerd in de app.

Socie voor de iPhone (en Android) is een app die verenigingen kunnen aanwenden om er hun eigen applicatie van te maken. Als je als gebruiker inlogt bij een of meerdere verenigingen die gebruik maken van Socie, opent de applicatie de volgende keer als de app van de vereniging. Daarin vind je onder andere nieuwsberichten, een agenda, berichten van sociale media en nu dus ook een fotoalbum en nieuwsfeeds in de app. Binnenkort komt daar nog een contactenlijst bij. Een abonnement op Socie kost een vereniging 240 euro per jaar, maar er is ook een versie van 360 euro per jaar waarbij de vereniging de mogelijkheid heeft om sponsorruimte te vergeven in de app – en de applicatie eventueel terug te verdienen.

Downloaden: Socie (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2013, 16:55
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.