Craftsman AssureLink: open de garage met je iPhone

Craftsman Garage Door is een app die gebruik maakt van het bijbehorende Assurelink-systeem om je garagedeur te openen via Wi-Fi. Dit kan zelfs kilometers verderop, zodat je niet naar huis hoeft als je hem per ongeluk open laat staan.

Craftsman AssurelinkHeb je de luxe van een automatische garagedeur, dan ben je er waarschijnlijk ook van bewust hoe snel de bijgeleverde afstandsbediening zoek kan raken. Craftsman heeft een deuropener gemaakt die niet alleen op afstand te openen is, maar waarbij je dit ook nog eens doet met je iPhone. Het systeem werkt via je draadloze netwerk, waardoor hij verbinding met het internet maakt. Hierdoor kun je zelfs kilometers verderop bij je garagedeur inloggen.

Op de garage-opener op je iPhone aan de praat te krijgen heb je twee dingen nodig: de deuropener zelf met het AssureLink-systeem en de app op je iPhone. Je sluit AssureLink aan op zowel de garagedeur en je draadloze internetverbinding, zodat je via internet de deur kunt besturen. Deze is ook, mits de bekabeling aanwezig is, aan te sluiten op het licht in de garage.

Start je de Craftsman Garage Door-app op, dan kun je vanaf daar de garagedeur openen of sluiten door op het plaatje te tappen. Hierop zie je ook of hij op het moment open of gesloten is, zodat je van een afstand je mogelijk open gelaten deur weer dicht kunt doen. Onder de illustratie wordt vermeld hoe lang de deur er al zo bij hangt.

Voor een garagedeuropener met AssureLink-connectiviteit betaal je €219.69. Daar komen ook nog eens een kleine 70 euro aan verzendkosten bovenop. De app is gratis.

Downloaden: Craftsman Garage Door (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 11:50
Categorie Lifestyle
Onderwerp auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.