Clone Camera voor iPad: meerdere malen op dezelfde foto staan

Fotografie-app Clone Camera laat je jezelf op meerdere plekken tegelijkertijd in een foto plaatsen.

Clone Camera iconDe iPhone-applicatie Clone Camera heeft nu ook een aparte iPad-versie. Met de app kun je twee tot vier foto’s schieten van eenzelfde plek met daarin bijvoorbeeld een persoon op verschillende plekken, waarna je ze kunt samenvoegen om één afbeelding te maken. Hierdoor lijkt het alsof bijvoorbeeld één iemand tegelijkertijd op meerdere plekken staat. De iPad-versie van Clone Camera is grotendeels gelijk aan de iPhone-app, maar dan geoptimaliseerd voor het grotere iPad-scherm.

Clone Camera screenshotHeb je een plaatje gemaakt in Clone Camera, dan kun je er een fotofilter overheen plakken om hem te verfraaien. Vervolgens kun je hem vanuit de app delen met Facebook, Twitter, Instagram en Flickr. Maak je een foto van jezelf, dan kun je een zelfontspanner instellen om de vier gebruikte foto’s te schieten.

Clone Camera kost op het moment 89 eurocent, maar volgens de ontwikkelaar is dit een lage introductieprijs. Over een tijd zal de app worden verkocht voor €3,59. Ter viering van de iPad-app is ook de iPhone-versie van Clone Camera tijdelijk verkrijgbaar voor 89 eurocent.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 11:22
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.