CineXPlayer speelt Xvid-films zonder conversie op de iPad af

CineXPlayer is een applicatie om Xvid-video's op je iPad te bekijken, zonder dat er conversie nodig is. De app is gratis te downloaden en is gemaakt door NXP Software.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cinexplayer ipadNXP Software heeft een applicatie uitgebracht waarmee je altijd en overal films op de iPad kunt kijken. De meest populaire filmformaten zoals Xvid zijn niet zomaar op de iPad af te spelen en je kunt ze ook niet zomaar via iTunes synchroniseren. Met XineXPlayer kun je de Xvid-films meteen naar je iPad kopiëren, zonder dat er conversie nodig is. Daarna speel je ze zonder internetverbinding af, dus ook wanneer je in het vliegtuig zit. De applicatie biedt de mogelijkheid om na het bekijken van een film meteen te wissen, zodat je weer geheugenruimte vrij krijgt.

Eerder schreven we al over XY Player voor de iPad, waarmee je ook films in allerlei formaten kunt afspelen. Maar die applicatie is betaald (€3,99) en levert nogal wisselende ervaringen op. Onderstaand filmpje legt uit hoe CineXPlayer werkt. Via de functie Bestandsdeling (File Sharing) kun je de filmpjes naar je iPad kopiëren, net zoals je PDF-bestanden naar GoodReader kopieert of Office-documenten naar Documents To Go kopieert.

Je moet de films in Xvid-formaat hebben met bestandsexensie .avi om te kunnen kopiëren naar de iPad. MKV, AC3 en andere formaten worden momenteel nog niet ondersteund.

Downloaden: CineXPlayer (gratis de app kost tegenwoordig €2,99)
Meer info: CineXPlayer.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2010, 13:42
Categorie Amusement
Onderwerpen cinexplayer, film, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.