XY Player voor iPad kan DivX, XviD en WMV afspelen

YX Player is in staat om video's in Divx, XviD en WMV-formaat af te spelen. Ook kun je ze via sites als Megaupload als streaming video bekijken op de iPad.

xy playerXY Player belooft dé oplossing te zijn voor mensen die grote hoeveelheden DivX-, XviD- en WMV-video’s op hun harde schijf hebben staan en die willen bekijken op de iPad. De iPad ondersteunt deze codecs niet, maar je kunt wel de bestanden van de desktop naar de iPad kopiëren en daarna afspelen. De resultaten zijn nogal wisselend: een reviewer in de App Store klaagt dat hij het lijkt alsof hij naar een diashow zit te kijken, terwijl andere reviewers wat genuanceerder zijn.


Op zich werkt het afspelen van filmpjes wel, al zal het van het type bestand afhangen. Ook zou het handig zijn als je wat meer eigen instellingen kan doen, bijvoorbeeld het opvoeren van de framerate of het aanpassen van de weergavekwaliteit. Ook blijkt het mogelijk om video’s te streamen van sites als Megaupload: als je in Google de naam van de film en ‘megaupload’ invoert en de vereiste captcha invult kun je de video’s in avi-formaat als streaming video kijken.

Downloaden: YX Player (€3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 juli 2010 om 20:36
Categorie
Uncategorized

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.