Canopy Sensus-hoes voor iPhone heeft aanraakgevoelige achterkant

De Canopy Sensus-hoes voor iPhone heeft een aanraakgevoelige achterkant, zodat het gemakkelijker wordt om games te spelen. De Canopy-hoes komt in 2013 op de markt.

sensus-hands-onDe Canopy Sensus-hoes voor iPhone heeft iets bijzonders: er zitten aanraakgevoelige gedeeltes aan de achterkant waarmee je games kunt bedienen. Het handige daarbij is dat je het volledige scherm kunt gebruiken om games te spelen. Dat voorkomt dat een gedeelte van het scherm wordt ingenomen door bedieningsknoppen. De Sensus-hoes maakt via de dockconnector verbinding met je iPhone, zodat er geen aparte batterij nodig is, maar is nog niet geschikt gemaakt voor de Lighting-connector.

Voorlopig kun je dus alleen de iPhone 4 en iPhone 4S gebruiken. Canopy verzamelt momenteel pre-orders voor de Canopy Sensus-hoes en verwacht de eerste hoesjes te kunnen verzenden in het eerste kwartaal van 2013. Te laat voor de feestdagen dus en bovendien is het dan extra jammer dat de iPhone 5 nog niet wordt ondersteund. Juist op het bredere scherm komen games veel meer tot hun recht. Wel kun je als bezitter van een iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch je alvast aanmelden om op de hoogte te worden gehouden als er een aangepaste versie van de case op de markt komt. Het idee van de Canopy-case is wel een beetje vergelijkbaar met de Sony PS Vita, waarbij je ook controls aan de achterkant hebt.

De hoes kost 60 dollar.

canopy sensus touchpad

Meer info: Canopy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2012, 13:30
Categorie Games
Onderwerpen game, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.