Camera+ voegt hoge kwaliteit-instelling toe

Camera+ op de iPhone heeft een update gekregen met een hoge kwaliteit-instelling. Daarnaast worden functies uit de iPad-variant beloofd.

Camera Plus iPhone iPod touchDe geliefde foto-app Camera+ heeft een aardige update gekregen op de iPhone, en stelt bovendien een aardige volgende update in het vooruitzicht. De net uitgebrachte Camera+ 3.7 bevat weer een ellenlange update-omschrijving van ontwikkelaar Tap Tap Tap, die zich daar dikwijls graag op uitleeft. Maar feitelijk is er één ding echt veranderd: er is een nieuwe mogelijkheid om foto’s in hogere kwaliteit op te slaan.

High is de naam van de nieuwe instelling die foto’s voortaan in hogere kwaliteit kan opslaan in het fotoalbum van de iPhone en doorsturen naar andere diensten. Volgens Tap Tap Tap heeft de nieuwe instelling invloed op drie S’en: shooting, sharing en saving. Het duurt alledrie langer dan voorheen met de hoogste instellingenstand, die nu niet meer Full heet, maar Normal. High zorgt ervoor dat je foto’s in hogere resolutie worden opgeslagen.

Beste iPhone-apps Camera PlusInteressanter is misschien nog wel de hint naar de aanstaande Camera+ 3.8. De ontwikkelaar stelt dat de functies in die versie worden gelijkgetrokken met de applicatie op de iPad, en dat betekent met name de introductie van twee handige bewerkingsmogelijkheden. Zo kan je de horizon op een foto rechtzetten met de straighten-functie en kan je op de foto met een kwast tekenen om een selectie te maken op de foto die je onscherp wil maken, om zo een diepte-effect te creëren. Nieuw zijn de functies dan niet meer op de iPhone: het gratis Pixlr Express (App Store-link) huist beide mogelijkheden reeds.

Camera+ is een van de beste foto-apps op de iPhone en iPod touch. Eerder dit jaar droegen we de applicatie ook aan als een van de vijf alternatieven voor Instagram, wat nu weer actueel kan zijn in verband met de nieuwe voorwaarden van Instagram: de dienst mag voortaan je foto’s voor commerciële doeleinden gebruiken.

Downloaden: Camera+ (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 11:27
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.