Kerstupdate voor Skyfire Web Browser voegt app-aanbevelingen toe

Skyfire Browser heeft een update gekregen, waardoor je gerelateerde apps en prijsinformatie te zien krijgt. Je kunt

skyfire ipadSkyfire heeft een update voor de iPad-browser uitgebracht, waardoor het internetten socialer, nuttiger en relevanter kan worden. Versie 5 van Skyfire Web Browser biedt ondersteuning voor de browserextensie Skyfire Horizon, waarmee je je browser kunt aanpassen aan eigen wensen. Er zijn talloze werkbalk-uitbreidingen en apps verkrijgbaar voor online diensten als Facebook, Twitter, Yelp en Groupon.

Je kunt op deze manier je favoriete content toevoegen aan de app, zodat je snel toegang hebt tot je favoriete webdiensten en snelkoppelingen. Ga je bijvoorbeeld naar de Groupon-website, dan zijn er speciale knoppen waarmee je vrienden op de hoogte kunt stellen van een leuke aanbieding.

Je krijgt ook gerelateerde of aanbevolen apps te zien. Op Android bestond al ondersteuning voor Skyfire Horizon, dat als doel heeft dat je langer in de browser blijft hangen. Ontwikkelaars kunnen de tools ook gebruiken om nieuwe gebruikers te trekken of meer geld te verdienen met hun website. Skyfire is een partij met veel geld: ze haalden al meer dan 40 miljoen dollar op van investeerders om een mobiele browser voor tablets te ontwikkelen. Skyfire verdient geld door bij zoekopdrachten bijvoorbeeld prijsvergelijkingen via Amazon te laten zien, waarvoor ze commissie ontvangen.

Concurrentie is er genoeg, want ook Dolphin en Puffin Browser willen dolgraag dé vervanger voor Safari worden. Skyfire probeerde zich aanvankelijk vooral te onderscheiden door het afspelen van Flash-content op de iPad.

Downloaden: Skyfire (€2,69, iPad, iOS 5.0+)

skyfire app aanbevelingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 12:02
Categorie Diensten
Onderwerp Skyfire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.