Eerste aflevering Walking Dead gratis in App Store verkrijgbaar

Aflevering 1 van het geprezen iPad-avonturenspel Walking Dead van Telltale Games is tijdelijk gratis voor iPad, iPhone en iPod touch.

Walking DeadHeb je nog geen kans gehad om het iOS-avonturenspel Walking Dead te spelen, dan is vandaag wellicht een goed moment om hem in ieder geval te downloaden. De game, en daarmee de eerste aflevering in een reeks, is namelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Normaal gesproken wordt deze verkocht voor €4,49. Met deze gratis versie kun je de eerste paar uur van het verhaal doorkruizen. Wil je weten wat er na de eerste aflevering gebeurt, dan kun je de overige vier hoofdstukken kopen voor €4,49 per stuk of €13,99 in één keer.

In Walking Dead volg je Lee Everett, één van de weinige overlevenden tijdens de zombie-apocalypse. Je vindt al snel een jong meisje opgesloten in een huis, die je kosten wat kost moet beschermen tegen alle gruwelen die buiten rondlopen. Dit doe je door tijdens de loop van het spel constant moeilijke keuzes te maken. Jouw versie van het verhaal kan er hierdoor totaal anders uitzien dan die van je vrienden.

De game is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks, waar op het moment ook een televisieserie over gemaakt wordt. De vijf afleveringen die op het moment zijn verschenen, sluiten het eerste seizoen af. Dit betekent dat je niet maanden hoeft te wachten om bepaalde hoofdlijnen van het verhaal af te sluiten. Het spel is allesbehalve ongeprezen: zo werd hij tijdens de Spike Video Game Awards nog uitgeroepen tot spel van het jaar.

Downloaden: Walking Dead (gratis, normaal €4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 10:21
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.