Camera+ haalt uit naar heisa om Clear in update

Camera+ voor iPhone heeft een gratis update gekregen waardoor je nu ook burst foto's op hoge snelheid en hoge resolutie kan nemen.

Camera Plus update haalt uit naar ClearOntwikkelaar Tap tap tap haalt in de omschrijving van de nieuwste update van foto-app Camera+ uit naar de heisa om Clear. Gebruikers uitten zich massaal negatief toen de todo-app als nieuwe betaalde app uitkwam voor iOS 7 en niet als gratis update – iets waar Tap tap tap nu kanttekeningen bij zet. Dat doet de maker door overdreven verantwoording af te leggen voor de vernieuwingen in de update, waarbij ze benadrukt dat ze de nieuwste update opnieuw gratis is om een shitstorm aan kritiek te voorkomen. De applicatie is op twee punten aangepakt.

Camera+ rekent in de update af met een foutje waardoor je in de vorige versie niet langer snelle burst foto’s kon schieten. De applicatie moet nu niet langer vastlopen als je de burst mode activeert. Op de iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s kan je nu ook burst-foto’s in hoge resolutie schieten. Zo leg je beweging snel én scherp op de gevoelige plaat.

De andere vernieuwing is dat de standaard kleurenfilters uit de foto-app van Apple zelf zijn toegevoegd in Camera+. Je herkent ze aan de noemer Standard Effects Pack als je foto’s hebt geschoten en daarna bewerkt. Je ziet ze alleen terug als je iOS 7 draait.

De update is niet denderend groot, maar voor ontwikkelaar Tap tap tap wel aanleiding genoeg om de heisa rond Clear nog eens te benadrukken. Je kan de tekst lezen als kritiek op Clear zelf, maar ook op de gebruikers die er zo’n probleem van maakten dat er opnieuw moest worden betaald voor de app. In de updatetekst van Camera+ staat dat de update gratis is voor de trouwe fans, dat de keuze om een nieuwe app uit te brengen kortzichtig is en dat het implementeren van de standaardfilters toch maar twee uur werk was.

Downloaden: Camera+ (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2013, 11:14
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, clear, fotobewerking, kleurenfilters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.