Boer zoekt Vrouw iPhone-app toont beelden van nieuwe seizoen

De iPhone-app van Boer zoekt Vrouw is klaar voor het nieuwe jaar, met profielpagina's van de nieuwe boeren en beelden van BZV Internationaal.

Boer zoekt Vrouw iPhoneWe hebben het vandaag al eens eerder gemeld in een artikel: het nieuwe televisieseizoen vangt aan in de eerste week van september. Dat zie je terug in de App Store, want behalve een compleet vernieuwde SBS6-app voor iPhone en iPad, is ook de iPhone-app van Boer zoekt Vrouw klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. In de applicatie kan je alvast de eerste beelden van Boer zoekt Vrouw Internationaal bekijken. Inmiddels is al duidelijk dat Yvon Jaspers kennis maakt met een boer uit Denemarken en Tanzania.

In het centrale tabblad BZV Live staat nog maar één bericht voor seizoen 2013, met daarin vanzelfsprekend de aankondiging van de eerste aflevering op 8 september: aankomende zondag. Daarna zal je net als vorig jaar een timeline kunnen volgen op de pagina waarin je meekrijgt wat de boeren zoal meemaken en wat er nog meer rondom het programma plaatsvindt.

Boer zoekt Vrouw nieuws iPhone Boer zoekt Vrouw live op iPhone

Nieuw is dat de boeren voor het aankomende jaar een eigen profielpagina hebben, waarbij de KRO belooft dat ze regelmatig van nieuwe updates voorzien worden. Het is nog niet bekend of de updates over de boeren gaan, of van de boeren zelf afkomstig zijn. Voorlopig wordt er nog geen boer bekendgemaakt. De app teaset voor de eerste aflevering, lijkt het, alleen nog met de ruggen van de aankomende bekende boeren.

Downloaden: Boer zoekt Vrouw (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 12:03
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen boerderij, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.