BirdEye, iPad-applicatie van Nederlandse bodem

Nederlandse ontwikkelaar Paul van Dijk heeft zijn eerste iPad-applicatie ingediend bij Apple. Het is BirdEye, een applicatie waarmee je foto's van Twitter kunt zien.

birdeyeOntwikkelaar Paul van Dijk (CirkelSoft) heeft afgelopen vrijdag zijn iPad-applicatie BirdEye ingediend bij Apple. BirdEye is een iPad-app waarmee je live kunt zien welke afbeeldingen er op Twitter geplaatst worden. Alle afbeeldingen komen in kleine thumbnails voorbij scrollen. Zit er een leuke tussen, dan kun je hem vergroten, de bijbehorende tweet lezen en eventueel de foto opslaan in je fotoalbum. Ook kun je heel eenvoudig de Twitter-pagina opvragen van degene die de afbeelding gepost heeft of de originele TwitPic, MobyPicture, TweetPhoto of YFrog pagina bekijken.

Apple werkt blijkbaar in het weekend door, want op zondagavond kwam het bericht dat de app afgekeurd was omdat er afbeeldingen gebruikt werden die grote gelijkenis vertoonden met het bekende Polaroid-fotoframe, waar Polaroid patent op heeft.

Na een kleine design-aanpassing heeft Paul de applicatie dezelfde dag opnieuw ingediend. Of de app tijdens de lancering van de iPad op 3 april in de App Store zal staan, blijft dus nog even de vraag.

Op YouTube is een kleine impressie te zien van de iPad-applicatie BirdEye (zie hieronder). BirdEye is zelf ook te volgen op Twitter via @BirdEye_app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2010, 8:30
Categorie Uncategorized
Onderwerpen birdeye, cirkelsoft, flash, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.