Adopteer Een Kip en zoek eieren op je iPhone

Biologica brengt de applicatie Adopteer een Kip uit op de iPhone. Deze applicatie toont de locatie waar je 'Adopteer een Kip'-eieren kunt zoeken en er is een actie tijdens Pasen, waarbij je gouden eieren kunt zoeken.

adopteer een kipMet Pasen in aantocht is hΓ©t moment aangebroken om iets terug te doen voor de eierleggende kippen. AdopteerEenKip is een nieuwe Nederlandse applicatie die recent in de App Store is verschenen voor de actie ‘Adopteer een Kip’. ‘Adopteer een Kip’ houdt in dat je een biologische kip adopteert, die daardoor een beter leven krijgt. De kip kan buiten rondlopen en graantjes pikken, de snavel wordt niet gekapt en ze kan af en toe een stofbad nemen. De kip heeft een heel weiland om rond te rennen, in tegenstelling tot een scharrelkip.

biologische eierenBij de adoptie van de kip krijg je ook de mogelijkheid om elke maand biologische eieren af te halen. De applicatie bevat een lijst van deze afhaalpunten. Maar er is meer, want op Eerste Paasdag kun je met deze applicatie eieren gaan zoeken. Op 15 locaties in het land worden gouden eieren neergelegd, die je met de bijbehorende hint moet zien te vinden. De vinders krijgen een biologisch verrassingspakket van Whole Earth. De eierzoekactie begint op zondag 4 april en eindigt maandag aan het einde van de dag, als hopelijk alle eieren gevonden zijn.

Downloaden: AdopteerEenKip (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2010, 7:05
Categorie Amusement
Onderwerpen dieren, pasen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.