Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Bijenkorf Magazine nu op iPhone en iPad te lezen

Bijenkorf Magazine is nu ook als digitaal magazine op de iPhone en iPad te lezen.

bijenkorf folderWie wel eens bij de Bijenkorf komt en zich als klant laat registreren vindt regelmatig het Bijenkorf Magazine in de bus. In feite is het een reclamefolder die uitnodigt om weer eens bij de Bijenkorf te kopen, maar door de opmaak en fotografie lijkt het wel een beetje op een modetijdschrift. De papieren folder kun je voortaan in de plasticfolie laten zitten, want je kunt Bijenkorf Magazine nu ook op de iPhone en iPad bekijken. Het warenhuis heeft een universele app uitgebracht, waarmee je door de herfstcollectie voor dames, heren en kinderen kunt bladeren.


Nu zitten er bij Bijenkorf Magazine ook altijd kortingsbonnen en andere lokkertjes. Daar is aan gedacht: vanuit de app kun je de kortingsbonnen printen (als dit najaar AirPrint wordt uitgerold gaat dat nog makkelijker), zodat je met een papieren bon naar de winkel kunt gaan. Overigens is het op de iPhone wel wat behelpen. De producten komen beter tot hun recht op de veel grotere pagina’s van het iPad-magazine.

Update: De Bijenkorf-applicatie zal woensdag 20 oktober officieel worden gelanceerd en zal op die datum ook officieel in de App Store verkrijgbaar zijn. De app was tijdelijk al wel in de App Store verkrijgbaar, maar dat was niet de bedoeling en de app functioneert ook nog niet naar behoren. De Bijenkorf-app is daarom niet meer in de App Store te vinden. Het maandelijkse geprinte Bijenkorf Magazine blijft bestaan, maar staat los van het iMagazine.

iphone bijenkorfDe Bijenkorf bracht eerder al een iPhone-applicatie uit voor de Drie Dwaze Dagen. Die is nog steeds in de App Store te vinden, maar heeft geen nut meer om te installeren.

Downloaden: Bijenkorf Magazine (gratis)
Tipgever: Martin

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.