Beach Volley-update voor Angry Birds Rio verschenen

Angry Birds Rio voor de iPhone en iPod touch breidt uit met 30 nieuwe levels en 15 nieuwe gouden objecten die ja kan sparen. Beach Volley speelt zich af op het strand en je kan Blu en Jewel ook katapulteren.

Angry Birds Rio Beach Volley voor iPhone en iPod touchBang voor vrijdag de dertiende? Er is nog een reden te verzinnen om jezelf op te sluiten vandaag. Angry Birds Rio is as we speak voorzien van de nieuwe uitbreiding Beach Volley. De update van het megapopulaire spel (nummer 3 van de best verkochte apps in de App Store) brengt 30 nieuwe levels en 15 nieuw te verzalemen objecten naar het spel van 0,79 eurocent. Ook zijn de vogels uit de film Rio toegevoegd aan het arsenaal te katapulteren gevleugelden. Blu en Jewel zitten aan elkaar vast en stoten alles op hun weg lomp en traag omver.

De uitbreiding heet Beach Volley en het laat zich raden dat de nieuwe levels zich op het strand afspelen. De inspiratie kwam ongetwijfeld van het gedeelte uit de film Rio dat zich afspeelt op het strand. In de film leert Jewel Blu vliegen voordat ze in het mulle zand happen. De zonnige sfeer past natuurlijk helemaal bij de tijd van het jaar.

Als je echt niet genoeg krijgt van Angry Birds, hebben we ook nog een tipje buiten de iPhone om: je kan een variant van het originele spel nu ook gratis spelen in de Google Chrome webbrowser.

Downloaden: Angry Birds Rio (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2011, 13:07
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.