FL Studio Mobile: professioneel muziek maken met de iPad

Van veel professionele producers is het een goed bewaard geheim: ze maken hun muziek het liefst met Fruity Loops. Nu komt FL Studio Mobile ook naar de iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

FL Studio Mobile voor de iPhone en iPadFL Studio is een uitgebreid en veelzijdig programma waarop muziek gemaakt kan worden met de pc. Onder andere Fireflies van Owl City en Girl van Destiny’s Child zijn er mee gemaakt en naar verluidt is het programma een ‘guilty pleasure’ voor professionele muziekmakers. Nu komt FL Studio Mobile ook naar de iPad. Het biedt een 128-track sequencer, loops, delay, equalizers, filter-effecten en nog veel meer. Nummers en mixes die je maakt kunnen doorgezet worden naar de pc-versie die ze kan omsmelten naar .wav-bestanden en exporteren als MIDI. Een trailer na de klik.

De mobiele versie van het aloude en nog steeds populaire Fruity Loops verschijnt behalve op de iPad ook op de iPhone of iPod touch. Het is nog niet bekend of het een universele applicatie wordt die na installatie voor alle systemen is geoptimaliseerd. Het is nog niet bekend wanneer FL Studio Mobile uitkomt en wat de applicatie gaat kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:47
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.