Fruity Loops komt naar de iPhone met FL Studio Mobile

FL Studio Mobile komt naar de iPhone en iPad en dat betekent dat je binnenkort aan de slag kan met een veelzijdig pakket voor het maken van (elektronische) muziek. Wat de app gaat kosten, is nog niet bekend.

FL Studio Mobile voor de iPhoneFruity Loops is een van de meest veelzijdige en populairste programma’s om (elektronische) muziek mee te maken op de pc. Nu maakt het programma eindelijk zijn opwachting op iOS-systemen. FL Studio Mobile komt naar de iPhone en iPad en biedt een 128-track sequencer, loops, delay, equalizers, filter-effecten en nog veel meer. Nummers en mixes die je maakt kunnen doorgezet worden naar de pc-versie die ze kan omsmelten naar .wav-bestanden en exporteren als MIDI. Een trailer na de klik.

Fruity Loops is een programma dat ook wordt gebruikt door professionele muziekmakers. Volgens dit topic op het forum van Gearslutz zijn onder andere Girl van Destiny’s Child en Fireflies van Owl City met het programma gemaakt. Het is nog niet bekend wanneer FL Studio Mobile uitkomt en wat de applicatie gaat kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2011, 12:00
Categorie Muziek
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.