Autodesk Sketchbook Pro voor iPad krijgt update

Autodesk is bekend van de ontwerp- en tekensoftware AutoCAD. Voor de iPad hebben ze de app SketchBook Pro, die nu een update heeft gekregen. De vernieuwde app maakt beter gebruik van de processorkracht van de iPad 2. Met Autodesk SketchBook Pro kun je ontwerpschetsen maken met digitale penselen, pennen, markeerstiften en airbrush-pennen. Het digitale canvas […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sketchbookAutodesk is bekend van de ontwerp- en tekensoftware AutoCAD. Voor de iPad hebben ze de app SketchBook Pro, die nu een update heeft gekregen. De vernieuwde app maakt beter gebruik van de processorkracht van de iPad 2. Met Autodesk SketchBook Pro kun je ontwerpschetsen maken met digitale penselen, pennen, markeerstiften en airbrush-pennen. Het digitale canvas is na deze update groter dan ooit.

Er is gezorgd voor betere overdraagbaarheid tussen iOS-apparaten en de Mac, zodat je een schets die je op de iPad hebt gemaakt op de Mac kunt afmaken. Er zitten 90 nieuwe penselen en penseelinstellingen in. De paletten en vingerbewegingen zijn uitgebreid en er is gezorgd dat je meteen toegang hebt tot je penselen en kleuren.

De update is de grootste sinds SketchBook Pro voor de iPad beschikbaar kwam. Voor de iPad 2 zijn aanpassingen gedaan als het direct importeren van foto’s uit de camerarol van de iPad 2. Het canvas heeft een resolutie van 2.048 x 1.536 pixels, met maximaal 4 lagen. Dit levert een 300 dpi-afbeelding op van 5 x 7 inch. Bij een standaardresolutie van 1.024 x 768 pixels kun je zelfs 12 lagen gebruiken. Nieuw is ook de integratie met dropbox, zodat je makkelijk je werkstukken kunt uitwisselen naar iPhone, iPod touch en Mac.

Downloaden: Sketchbook Pro for iPad (€3,99)

sketchbook 1   sketchbook 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:51
Categorie Amusement
Onderwerpen autodesk, ontwerpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.