Asphalt 8: Airborne wordt free-to-play, ondersteunt controller

Asphalt 8: Airborne voor iPhone en iPad is klaar voor de MFI-controllers. Ook zijn er tijdelijke uitdagingen en kan je een Renault Clio R.S. winnen!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Asphalt 8 Airborne iPad headerNa twee langdurige afprijzingen en het verdienmodel van het spel, zat het er al een beetje in: Asphalt 8: Airborne wordt voortaan free-to-play. Ofwel: je kan de game gratis downloaden en spelen, maar zal verleid worden om in-app aankopen te doen om voordelen of snellere voortgang te halen in het spel. Tegelijk kan je een Renault Clio winnen in de app en is de game geoptimaliseerd voor de aanstaande MFI-controllers voor iPhone en iPad.


Asphalt 8: Airborne is een van de best sturende racegames op het touchscreen van de iPhone of iPad, maar binnenkort kan de besturing dus nog wel eens nauwkeuriger en beter zijn. Als de ‘Made for iOS’ MFI-controller van Logitech, Moga of ClamCase uitkomt, is de nieuwste Asphalt een van de eerste games die je ermee kan spelen. Tot die tijd kan je in de game nu ook de touchbesturing aanpassen naar je eigen smaak.

Asphalt 8 jumpDe grote klapper van de update is dat je een echte Renault Clio R.S. kan winnen in de komende tien dagen. Je maakt kans op de prijs als je de nieuwe Clio R.S. koopt in het spel en dan deelneemt aan de eveneens nieuwe Clio R.S. Cup in de game. Verder doet Gameloft de toezegging dat er op willekeurige momenten nieuwe auto’s in de game zullen verschijnen, vermoedelijk verbonden aan de tijdelijke races die eveneens worden geïntroduceerd in deze update. Daarmee win je trofeeën, credits, upgrades en exclusieve wagens. Die credits kan je bijvoorbeeld uitgeven aan een Tuning Kit, Nitro of – een echt free-to-play trucje: een boost waarmee je de volgende race dubbele credits haalt.

In de online multiplayer geniet je nu 7 extra circuits meer, hoewel het wel gaat om de omgekeerde circuits van bijvoorbeeld Nevada, IJsland en Tokio. Matchmaking is ten slotte ook versneld.

Downloaden: Asphalt 8: Airborne (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, ipod touch 4+, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.