AppZapp HD waarschuwt bij iPad-koopjes

AppZapp HD is momenteel gratis te downloaden. Met AppZapp kun je koopjes en afgeprijsde apps in de gaten houden. Ook vind je er tijdelijk gratis apps.

appzapp-ipad-appAppZapp HD is één van de drie iOS-apps van de dienst AppZapp, gespecialiseerd in koopjes. Met deze app krijg je te zien welke apps zoal in de aanbieding zijn. Via push-berichten en e-mail word je op de hoogte gehouden van prijsverlagingen. Er zijn in de App Store heel wat soortgelijke apps te vinden. Sommige zijn bedoeld om nieuwe apps te ontdekken, andere zijn specifiek gericht op aanbiedingen en kortingen, zoals App Free en AppMiner. AppZapp HD is speciaal aanpast voor de iPad en is bovendien momenteel gratis te downloaden. Normaal betaal je €1,59 – al zijn er ook perioden geweest dat de app langere tijd gratis was.

AppZapp bevat sinds kort een community-functie, waarmee je kunt zien wat je vrienden hebben gedeeld en welke interessante apps ze hebben gevonden. Dagelijks zijn er tientallen apps gratis en nog eens honderden apps afgeprijsd in de App Store. AppZapp zet ze allemaal op een rijtje, maar dwingt je wel om zelf een selectie te maken. Er zitten tussen de vele koopjes natuurlijk ook genoeg apps die nauwelijks de moeite waard zijn of die met constante prijswijzigingen steeds in het lijsten proberen te blijven. De HD-versie van de app is aangepast voor de derde generatie iPad en bevat reclame, die je voor €1,59 kunt afkopen.

Naast de hier besproken app is er ook een AppZapp voor iPhone en een AppZappPush (€0,79).

Downloaden: AppZapp HD (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

appzapp-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2012, 19:56
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen gratis, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.