PhotoForge2 voor iPad en iPhone dit weekend met 70 procent korting

PhotoForge2 voor iPhone en iPad is dit weekend met extra veel korting verkrijgbaar. Fotobewerking zoals Photoshop, maar dan op de iPad, inclusief filters, randen en effecten.

photoforge2 ipadPhotoForge2 is een universele app waarmee je foto’s kunt bewerken op de iPhone en iPad. Het hele weekend is deze app verkrijgbaar met 70% korting. Een mooi moment om er nog eens naar te kijken. PhotoForge2 bewerkt de foto’s in volledige resolutie en kan ook lagen aan. In een laag kun je de transparantie, kleuren en andere eigenschappen veranderen. Ook kun je delen van een laag onzichtbaar maken. PhotoForge2 bevat filters en effecten, die je in combinatie kunt toepassen.

Maar de gewone bewerkingen zoals bijsnijden, roteren, rechtzetten en textuur aanbrengen zitten er natuurlijk ook in. Je kunt met de app de foto-metadata bekijken en bijvoorbeeld een GPS-locatie toevoegen. In de laatste update van de app is het tool voor de kleurbalans verbeterd en zijn fijnere instellingen voor het aanpassen van de afmetingen toegepast. Je kunt nu precies aangeven welk formaat een foto moet worden. De app kost normaal €2,39 en de korting geldt nog het hele weekend.

Downloaden: PhotoForge2 (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2012, 19:25
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.