AppEvent: Dublin CityZapper-stedengids tijdelijk gratis

Dublin CityZapper City-Guide is een reisgids die de hele dag gratis is. Met deze app ontdek je plekken in de Ierse hoofdstad Dublin. De app is tijdelijk gratis vanwege AppEvent.

dublin cityzapperDoe eens gek: vergeet Parijs, Londen, Barcelona en al die andere wereldsteden waar het stikt van de toeristen. Dublin is nog totaal onbekend! Om je op weg te helpen is vandaag de Dublin CityZapper City-Gids gratis te downloaden, dankzij de Nederlands/Belgische actie AppEvent. De app bevat informatie over restaurants, bezienswaardigheden, hotels en al het andere wat je tijdens zo’n stedentrip nodig hebt. Is Dublin niet jouw stad, dan kun je de gratis download van CityZapper ook gebruiken om te kijken wat deze serie reisgidsen zoal te bieden heeft. Er zijn namelijk ook CityZapper-reisgidsen voor Antwerpen, New York en andere steden. De app werkt offline, dus je hebt niet te maken met datakosten.
CityZapper heeft voor de interface gekozen voor een rond wiel, dat doet denken aan de app Waarheen?. Op het wiel staan de verschillende categorieën opgesomd, van vervoer en cocktails tot musea.

dublin cityzapperJe kunt favorieten aanmaken van plekken waar je écht eens naartoe wilt. Ook is er een Dichtbij-functie om te zien of er in de wijk waar je momenteel bent nog meer te doen is. Specifieke bezienswaardigheden zoek je op met de Zoeken-knop. De app maakt gebruik van GPS om te bepalen waar je bent (dat kost geen data). De informatie in de app is actueel en origineel en is afkomstig van plaatselijke bewoners, luchtvaartpersoneel en expats. Zij leveren tips voor de leukste adresjes, zodat je niet hoeft te kiezen uit 200 lunchadressen van wisselende kwaliteit. Doel van de app is om je de stad te laten doorkruisen als een local.

Downloaden: Dublin CityZapper (tijdelijk gratis, normaal €1,79, iOS 3.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2013, 11:49
Categorie Reizen
Onderwerpen appevent, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.