JetBook: kies je volgende zakenvliegtuig op de iPad

JetBook is een app waarmee je een zakenvliegtuig kunt uitkiezen. De app bevat gegevens over ruim 50 zakenjets, waarbij je 6 tegelijk kunt vergelijken op specs, foto's, interieur en andere eigenschappen.

jetbook-ipadJetBook is een app voor een kleine groep gefortuneerden, die het zich kunnen veroorloven om een private jet aan te schaffen. Met JetBook kijk je welke zakelijke vliegtuigjes op de markt te koop zijn en vergelijk je de specs en het uiterlijk. Voorheen moest je daarvoor materiaal op papier doornemen, maar met de iPad onder handbereik is het wel zo makkelijk om alles op de iPad te doen. De app bevat veel multimedia, zodat je ook het design van een bepaald model kunt vergelijken. Tot maximaal 6 vliegtuigjes kun je gelijktijdig bekijken. De volledige versie van de app toont alle business jets die momenteel in productie of in ontwikkeling zijn. Zo krijg je een goed beeld wat er momenteel op de markt is.

Voor de toch wat forse prijs van €19,99 krijg je een app die gegevens over 53 moderne business jets bevat. Je kunt sorteren op alfabet, fabrikant of klasse. Favorieten geven aan welke vliegtuigjes het meest in trek zijn bij de rijke klantengroep. Op een wereldkaart zie je hoe ver je met een bepaald type vliegtuig kunt vliegen. Er zijn dwarsdoorsnedes van de romp, plattegronden van de cabine en mooie hi-res foto’s van het interieur, de cockpit en de buitenkant van het vliegtuig, inclusief 360 graden-views.

Downloaden: JetBook (€19,99)
Ook verkrijgbaar: JetBook Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 15:48
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.