Altijd Vers Thuis: verse groenten, fruit en recepten bestellen op de iPhone

Altijd Vers Thuis is een applicatie waarmee je verse groente, fruit, brood, vis en vlees kan bestellen vanaf de iPhone en iPod touch. De dienst werkt voorlopig alleen in Amstelveen, maar wil snel uitbreiden.

Altijd Vers Thuis iPhone iPod touch bezorgenMet de nieuwe dienst Altijd Vers Thuis kun je verse ingrediënten bestellen en laten thuisbezorgen vanaf een iPhone-app. Het werkt nog niet overal in Nederland, maar de dienst is druk bezig zijn territorium uit te breiden. In Amstelveen, waar het al wel werkt, kun je recepten selecteren vanuit de applicatie en de ingrediënten ervan meteen in bestelling plaatsen. Vervolgens zie je op het boodschappenlijstje de overige ingrediënten waar je zelf nog zorg voor mag dragen.

Altijd Vers Thuis laat je eten bestellen en vervolgens afhalen of bezorgen. Je hebt daar twee mogelijkheden voor. Vooralsnog werkt de dienst in en om Amstelveen. Daar kan je de bovenste knop Winkeliers toucheren en kom je daadwerkelijk terecht bij de winkels die bezorgen. Als je er op een drukt, zie je het assortiment en kan je de gewenste boodschappen een voor een aan vinken en daarmee bestellen.

De andere mogelijkheid is dat je een recept in de applicatie kiest en daarvan met één druk de vereiste ingrediënten op de boodschappenlijst zet. De ingrediënten die je hebt besteld kun je terugzien op de pagina Mijn boodschappenlijstje. Ingrediënten van de gerechten die niet vers en te bezorgen zijn, komen op het lijstje Overig. Voordat je de bestelling plaatst, kan je aangeven of de leverbare boodschappenlijst bezorgd wordt, of dat je hem zelf ophaalt.

Altijd Vers Thuis vereist dat je registreert op de website van de dienst. Vóór dat moment kan je de applicatie niet gebruiken. Het is raadzaam om eerst even op de website te kijken of de service al in je woonplaats wordt geleverd, dat bespaart weer het afstaan van gegevens. Verder is de applicatie nog niet optimaal. Hij draait vooral slecht op de achtergrond, waarna hij elke keer moet laden als je opnieuw in de applicatie komt. Tevens crasht hij als de dienst niet in je buurt leverbaar is, in plaats van een waarschuwing te geven. De recepten zijn wel goed verzorgd. Ze zijn te sorteren op hoofdgerecht, voorgerecht, lunch, vegetarisch, het type keuken en de bereidingstijd.

Downloaden: Altijd Vers Thuis (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2012, 19:37
Categorieën Gezondheid en fitness, Nederlandse apps
Onderwerpen bestellen, boodschappen, groente, thuisbezorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.