Angry Birds Seasons Halloween-update voegt 30 levels toe

Een nieuwe update voor Angry Birds Seasons voegt 30 nieuwe levels met een spookbaksteen toe. Dit Halloween-thema heeft spookhuizen en de groene varkens zijn vermomd als monsters.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds HalloweenEen nieuwe update voor Angry Birds Seasons voegt 30 extra levels toe. Deze levels staan volledig in het teken van Halloween, dat op 31 oktober wordt gevierd. In de nieuwe puzzels wordt de ‘ghost brick’ geïntroduceerd, een doorzichtige baksteen die anders reageert op jouw schoten dan gewone stenen. De update biedt ook ondersteuning voor de iPhone 5.

Angry Birds Seasons krijgt een aantal keer per jaar een update, waarin nieuwe levels worden toegevoegd. Deze updates staan vaak in het teken van de seizoenen van het jaar, of bepaalde grote feestdagen. Dat laatste is bij de Halloween-update het geval. De nieuwe versie hult de game ook in een Halloween-uiterlijk. Zo bevinden de levels zich in een spookhuis en zijn de groene varkens vermomd als monsters.

Angry Birds Halloween 2De update biedt ook ondersteuning voor de resolutie van de iPhone 5. Dit staat niet in de update-informatie vermeld, maar lijkt alsnog een nieuwe toevoeging te zijn: de vorige update stamt namelijk van eind augustus, toen de iPhone 5 nog niet was aangekondigd.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Angry Birds Seasons HD (€2,39, iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2012, 21:35
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.