Action Movie FX: spectaculaire explosies en special effects in je eigen iPhone-video’s

Action Movie FX is een gratis app waarmee je allerlei special effects op je filmpjes kunt toepassen, zoals explosies en neervallende auto's. Action Movie FX bevat 2 effecten, met extra in-app aankopen.

action movie fxAction Movie FX is een app waarmee we op de redactie al heel wat hilarische momenten hebben beleefd. De gratis app levert speciale effecten oals explosies, vuurballen en auto’s die neerploffen op een bepaald tafereel. Film bijvoorbeeld een vriend, terwijl hij rustig op de bank een boek zit te lezen en… BOEM! Met een grote vuurbal is alles uit beeld verdwenen. Nog leuker wordt het, als je vooraf afspreekt dat het slachtoffer wat van z’n acteerkunsten laat zien, door verschrikt op te kijken of weg te rennen. De special effects van Hollywood zijn hiermee wel heel makkelijk na te doen.


Leuk als je de tijdens feestdagen aan familie en vrienden wilt laten zien welke gave dingen je zoal met de iPhone kunt doen. Het werkt als volgt: je maakt een filmpje van een scène, bijvoorbeeld een parkeerplaats met geparkeerde auto’s. Vervolgens wordt het gewenste effect toegepast, zoals een vuurbom of een auto-explosie. Dit gaat gepaard met realistische geluidseffecten, zodat het bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Je kunt zelf aangeven waar in de video de explosie moet plaatsvinden, zodat je ook kunt richten op bepaalde personen. Vervolgens kun je je filmpje delen met Facebook-vrienden of via e-mail versturen.

action movie iphone

Action Movie FX is een gratis app, maar er zitten slechts twee effecten in: ‘missile attack’ en ‘car smash’. Wie wil kan extra effecten aanschaffen voor 79 cent per stuk.

Downloaden: Action Movie FX (gratis)

Deze app in actie zien? Check het filmpje hieronder!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AiDU-JFl61E

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2011, 12:20
Categorieën Amusement, Fotografie en video
Onderwerp video
29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.