6Wunderkinder laat Wunderkit vallen, Wunderlist 2 verschijnt in 2012

Ontwikkelaar 6Wunderkinder laat de ondersteuning voor Wunderkit vallen, om zich volledig te richten op Wunderlist 2.

Wunderkit Wunderlist 2Ontwikkelaar 6Wunderkinder laat de ondersteuning voor takenlijst Wunderkit vallen en zal zich voortaan volledig richten op Wunderlist 2. Wunderkit is op het moment nog gewoon te gebruiken, maar er zal niet langer aan de productiviteitstool worden gewerkt. Wunderlist 2 bevindt zich bijna in een bètafase en moet ergens in 2012 beschikbaar zijn.

6Wunderkinder legt in een uitgebreid artikel uit waar het precies met Wunderkit mis ging. De productiviteitsapp moest mensen op één plek makkelijk hun werkprojecten, todo’s en notities laten beheren. In de praktijk werd Wunderkit vaak eenmalig opgestart en waren er weinig terugkerende gebruikers. Mensen die het wel vaak gebruikten liepen tegen bugs en productiviteitsgebreken aan. Er ging uiteindelijk zoveel werk in zitten, dat het lastig werd om op zowel Wunderkit als Wunderlist te richten. Daarom is er gekozen om Wunderkit te laten vallen.

Het is niet heel gek dat Wunderkit nog bugs en problemen bevatte: de app bevindt zich sinds de verschijning in de App Store nog steeds in een bètafase.

Volgens de ontwikkelaar worden verschillende functies uit Wunderkit overgeheveld naar Wunderlist 2. Daarnaast zal Wunderlist niet langer gebruikmaken van het Titanium-raamwerk, maar een native applicatie worden. Verdere details over Wunderlist 2 zijn op het moment nog schaars, maar een bètaversie zou bijna klaar zijn. Aangezien 6Wunderkinder bij de bèta van Wunderkit publiekelijk beschikbaar stelde, bestaat er een kans dat dit bij Wunderlist 2 ook het geval zal zijn.

Downloaden: Wunderkit (gratis)
Downloaden: Wunderlist (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 18:06
Categorie Productiviteit
Onderwerpen wunderkit, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.