1Password 3.6.2 laatste update voor iOS 3 en iOS 4, tijdelijk 40 procent korting

De bekende wachtwoord-applicatie is tijdelijk met 40 procent in prijs verlaagd. Daarmee is de app net op tijd voor de kerstdagen. Tegelijkertijd is de laatste update voor iOS 3 en iOS 4 voor de app uitgekomen.

1PasswordVanaf morgen kunnen ontwikkelaars een week lang geen updates, prijswijzigingen en nieuwe apps indienen via iTunes Connect. Hierdoor verschijnen er nu nog snel veel prijsverlagingen, om zo tijdens de kerstdagen een goede deal aan te bieden. Ook bij de wachtwoorden-app 1Password is dit het geval: deze is tijdelijk 40 procent goedkoper. Een interessante aanbieding, omdat de app normaal gesproken €7,99 kost. Ook de bijbehorende Mac-app is in prijs verlaagd. Tegelijkertijd heeft ontwikkelaar Agile Bits laten weten dat 1Password 3.6.2 de laatste update zal zijn die nog geschikt is voor iOS 3 en iOS 4.

1Password1Password is een app voor de iPhone om wachtwoorden voor bepaalde sites in op te slaan. Omdat de app zelf ook met een toegangscode is beveiligd, kan niet iedereen zomaar bij je accountinformatie wanneer ze je iPhone in handen hebben. De iPhone-app kan synchroniseren met een speciaal Mac-programma, waardoor je altijd je gegevens op een centrale plek hebt staan.

Ontwikkelaar Agile Web Studios heeft ook een update voor de app uitgebracht, die in het eerste opzicht geen grote veranderingen met zich meedraagt. Wel wordt er gewaarschuwd dat dit de laatste versie van 1Password is die iOS 3 en iOS 4 zal ondersteunen. Heb je een iPhone, iPad of iPod touch die iOS 5 niet kan installeren, dan wordt aangeraden om het 1Password.ipa-bestand via iTunes van je iPhone te halen.

Downloaden: 1Password for iPhone (€4,99, normaal €7,99)
Downloaden: 1Password for iPad (iPad, €4,99, normaal €7,99)
Downloaden: 1Password Pro (universeel, €6,99, normaal €11,99)
Downloaden: 1Password (Mac, €23,99, normaal €39,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 17:09
Categorie Productiviteit
Onderwerp wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.