Italiaanse rechtbank wijst iPhone 4S-verkoopverbod af

De rechtbank in Italië heeft een verkoopverbod van de iPhone 4S afgewezen. Het verzoek was ingediend door Samsung, maar net als een maand eerder in Frankrijk werd het verkoopverbod niet toegewezen.

samsung galaxy tabSamsung heeft in Italië een slag verloren in de patentenstrijd met Apple. Een Italiaanse rechter besloot om geen verkoopverbod in te stellen voor de iPhone 4S. Een maand geleden weigerde een Franse rechter ook een verkoopverbod voor de iPhone 4S in te stellen, op verzoek van Samsung. Samsung probeerde al sinds oktober de verkoop van de iPhone 4S in Italië te voorkomen.
De strijd tussen Apple en Samsung is inmiddels nauwelijks een stap verder. Samsung heeft weinig succes in het verbieden van de iPhone in verschillende landen, Apple boekte alleen kleine succesjes waarbij de verkoop van Samsung-toestellen tijdelijk werd verboden of waarbij Samsung gedwongen werd aanpassingen te doen aan toestellen.


Toch weerhield dat Samsung er niet van, om de Samsung Galaxy Ace Plus aan te kondigen, een toestel dat volgens Mac-fansites wel heel erg op de oude iPhone 3G lijkt. Ook zou Samsung dezelfde actrice hebben gebruikt in een commercial (zie foto hierboven), al kan er ook sprake zijn van sterke overeenkomst.

samsung-galaxy-ace-plus

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.