iPhone 5-concept is eerbetoon aan Steve Jobs

De Italiaanse designer Antonio De Rosa heeft een concept gemaakt voor de toekomstige iPhone. De iPhone SJ is een eerbetoon aan Steve Jobs, heeft een 10-megapixelcamera en een polycarbonaat behuizing.

iphone-5-concept-de-rosaDe Italiaanse ontwerper Antonio De Rosa heeft een conceptdesign gemaakt voor de toekomstige iPhone. De Rosa werkt niet voor Apple, maar is wel een grote bewonderaar van Steve Jobs. Die inspiratie leidde tot wat ideeën hoe de toekomstige iPhone 5 eruit zou moeten zien. De Rosa stelt zich een scherm voor, dat helemaal tot aan de zijranden loopt.

Een 10-megapixelcamera, A6-processor en polycarbonaat behuizing zorgen ervoor dat ook de liefhebbers van technische specs aan hun trekken komen. Door gebruik van polycarbonaat kan het toestel lichtgewicht worden uitgevoerd.

Het is natuurlijk nog maar een hersenspinsel, maar Apple zou er geen flater mee slaan om het ontwerp van Antonio De Rosa daadwerkelijk uit te voeren. De designer heeft geprobeerd om de “beste smartphone op de planeet” te maken. Alleen zal Apple de naam iPhone SJ misschien niet zo snel kiezen en ook het appeltje aan de voorkant is niet typisch voor Apple.

iphone-5-concept-de-rosa-3

iphone-5-concept-de-rosa-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 10:27
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.