Reacties voor: The Yellow Submarine: gratis en interactief Beatles-boek voor de iPad verschenen

The Yellow Submarine is een gratis interactief prentenboek, gebaseerd op de gelijknamige film. Deze film was weer gebaseerd op het bekende album van The Beatles.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Werkt helaas niet
    Edit. Wanneer je handmatig zoekt op BEATLES Yellow submarine vind je hem wel.

  2. Helaas onvindbaar.

  3. Ik vind m niet 🙁

  4. Helaas niet kunnen vinden

  5. Via de App Store kan je hem zo downloden heb ik net gedaan.

  6. Ga eerst naar iBooks en kies winkel en daar staat het bijna recht voor je neus!
    Ik heb m al, eitje!

  7. Gevonden!
    Als je in iBooks (!) in de winkel zoekt op ‘The Beatles Yellow Submarine’, dan kun je hem wel vinden.

    Ah, ik ben niet de enige die het gevonden heeft. 🙂

  8. Sinds een paar weken staat ook het eerste Nederlandstalige e-boek met luisterverhaal en meeleesfunctie in de iBookstore. Zie hieronder voor meer info. Tot 31/12/2011 kan je dit e-boek kopen aan lanceringsprijs van €9,99.

    e-Boek ‘Vos en Haas’ met audioverhaal en meeleesfunctie nu in de iBookstore
    In het allereerste e-boek van Vos en Haas kunnen kinderen hun geliefde figuren eindelijk ook horen. Dit e-boek bevat het verhaal uit het allereerste papieren boek van de Vos en Haas-reeks. Kinderen maken hierin kennis met Vos en Haas (die heerlijk kibbelen!), Uil en zijn ei, Tok en de nuffige Pluim die het bos op stelten zet voor een noot.

    Terwijl je luistert, kun je het verhaal ook volgen in het boek. Bovendien lichten de zinnen die worden voorgelezen gelijktijdig op. Zo oefenen kinderen spelenderwijs hun leesvaardigheid. De vlotte schrijfstijl van Sylvia Vanden Heede en de gekende illustraties van Thé Tjong-Khing maken het plaatje compleet.

    Dit bijzondere e-boek is het eerste Nederlandstalige digitale kinderboek in zijn soort. De primeur komt toe aan Uitgeverij Lannoo en de iBookstore* die het e-boek in de kijker plaatst. Een prettig leesbevorderingsproject!

    * iBookstore, de boekenwinkel van Apple, is recent geopend voor België en Nederland. Sinds de lancering is deze boekenwinkel op korte termijn uitgegroeid tot een belangrijk verkoopskanaal voor e-boeken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.