Reacties voor: Britse en Zweedse organisaties kijken ook naar iPad 4G-verwarring

De Engelse reclamebond en de Zweedse consumentenbond doen onderzoek naar mogelijk misleidende recames over de 4G-verbinding van de nieuwe iPad. Vanmorgen bleek nog dat Apple misleide klanten in Australië geld teruggeeft.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Het is voor mij onbegrijpelijk dat Apple dit niet heeft zien aankomen. Waarom is er niet gewoon ook een Europese variant gekomen of een Australische. Bij de telefoons is dit al jaren hetzelfde. Ze hadden nog beter een ‘oude’ 3G chip in de nieuwe iPad kunnen doen voor de Europese markt. Dan hadden ze kunnen zeggen: we willen wel 4G aanbieden in Europa maar jullie providers zijn nog niet klaar. Nu stoppen ze er een chip in de geen 4G ondersteunt behalve in Amerika maar adverteren ze er wel mee. Dat is vragen om problemen.

  2. snap sowieso niet waarom providers wereldwijd niet 1 frequentie afspreken voor 4G. Scheelt een hoop gedoe voor fabrikanten.

  3. Ligt het aan mij of zie ik gewoon op apple.com staan dat je op het 4G-Netwerk van At&T en die van verizon kan surfen

  4. Laten ze nu net in Zweden al bezig te zijn met het uitrollen van 4g. Begrijpelijk dat ze het in de gaten houden.

  5. Alle grote netwerken bieden ondertussen 4G aan in Amerika.

    Apple is inderdaad dom geweest en heeft gewoon de marketing campagne in de VS vertaald naar alle andere markten. Niet slim.

    Andere chip in de Europese versie had niet eens nodig geweest. Het enige wat ze moeten doen is de verpakking en hun communicatie veranderen. Adverteren met “De nieuwe iPad is 4G-ready”. Hop, klaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.