Lonely Planet landgidsen nu op de iPhone beschikbaar

· Bastiaan Vroegop

Lonely PlanetiPhone-bezitters kunnen al langer de iPhone-app van Lonely Planet downloaden om zichzelf wegwijs te maken in een buitenlandse stad. De bekende gidsenmaker heeft nu ook gidsen uitgebracht met reisinformatie over bepaalde landen. Deze in-app aankopen vertellen je welke plekken je moet bezoeken tijdens een vakantie in Italië, Ierland, Australië, Frankrijk, Spanje of Costa Rica.

De nieuwe gidsen van Lonely Planet bieden je uitgebreide informatie over je vakantieland. Je kunt op een kaart zien welke plekken het bezoeken waard zijn, waarna je op locatie meer kunt lezen over de geschiedenis. De gebruikte kaarten zijn offline opgeslagen, waardoor je niet in het buitenland data hoeft te verbruiken om je bestemming te vinden.

De reisgidsen van Lonely Planet staan hoog aangeschreven. Het bedrijf achter de apps maakt al jaren papieren reisboekjes, waardoor ze een uitgebreide database aan informatie hebben vergaard.

Je kunt de landgidsen aanschaffen binnen de Lonely Planet app. Je betaalt voor de nieuwe digitale boekjes €7,99 per stuk, 3 euro meer dan de €4,99 kostende stadsgidsen.

Downloaden: Lonely Planet Travel Guides (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.