Filmtab biedt laatste nummer van iPad-magazine tijdelijk gratis aan dankzij IFFR

31 januari 2012, 12:23 · Bastiaan Vroegop

Filmtab 4Het januarinummer van iPad-filmblad Filmtab is vandaag gratis te downloaden in verband met het International Film Festival Rotterdam, dat op het moment plaatsvindt. Het Nederlandstalige magazine bevat interviews, recensies en actualiteit over wat er in de bioscoop draait en wat er in de winkels te koop is. In het januarinummer wordt er uitgebreid geschreven over het filmfestival.

Wij schreven vorig jaar voor het eerst over het toen onlangs verschenen Filmtab. Inmiddels zijn er vier verschillende nummers verschenen, waarvan de eerste drie voor €1,59 vanuit de gratis app aangeschaft kunnen worden. Naast artikelen bevat de app ook video’s, waardoor je wel flink wat vrije ruimte nodig hebt op je iPad om het blad te downloaden: het gratis nummer alleen al is 281 MB groot.

Downloaden: Filmtab (gratis)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

7 reacties

 • Martino
  2 years

  Leuke app voor de filmliefhebber! Alleen jammer nu dat ik het januari nummer vorige week al gekocht had…

  Antwoord Quote

 • Mike
  2 years

  Supergoed filmmagazine!
  Ik kan het elke filmliefhebber aanraden!
  Zeker nu ;-)

  Antwoord Quote

 • rogier
  2 years

  Ik ook, beetje jammere actie van die eppo’s…verwacht wel een refund oid…anders wordt het toch wel een boycot en hou ik het bij Empire. Weer een NL filmblad wat het niet gaat overleven….

  Antwoord Quote

 • Jurgen
  2 years

  Zo! Die is binnen, Ziet er een stuk beter uit dan Empire…

  Antwoord Quote

 • igadgetman
  2 years

  Nou nou. Verwacht wel een refund anders boycot ik. Blad kost je 1,59. Ja dat is natuurlijk weer een grote hap uit je budget. Zeikerds.

  Antwoord Quote

 • igadgetman
  2 years

  Nou nou. Verwacht wel een refund anders boycot ik. Blad kost je 1,59. Ja dat is natuurlijk weer een grote hap uit je budget. Zeikstraal.

  Antwoord Quote

 • Gerard
  2 years

  Haha een refund? Filmtab heeft gewoon een dagaanbieding. Ga je ook een supermarkt boycotten, als de melk ineens halve prijs is? Coole actie juist. En wat een geweldig magazine!!

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.