Flitspalen-app Flitsmeister vandaag gratis voor de iPhone verkrijgbaar

De flitspalen-app Flitsmeister is vandaag gratis voor de iPhone te downloaden. Door de app op de achtergrond te draaien terwijl je in de auto zit, word je gewaarschuwd van mogelijke flitspalen op je pad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FitsmeisterDe app Flitsmeister is vandaag gratis voor de iPhone te downloaden, dankzij de actie AppEvent. In deze normaal gesproken €2,39 kostende app zie je radarcontroles, mobiele flitsers, trajectcontroles en aangekondigde KLPD-controles in een uitgebreide lijst staan. Met behulp van een pushbericht word je automatisch gewaarschuwd wanneer je één van deze flitsers nadert.


Flitsmeister ziet via je gps-signaal waar je precies rijdt, waardoor de app je kan vertellen wanneer je een flitser nadert. Hierdoor kun je op tijd afremmen, mocht je per ongeluk harder rijden dan eigenlijk mag. De app waarschuwt je voor naderende flitsers met behulp van een pushbericht met een duidelijk geluid, zodat je niet je ogen van de weg hoeft te halen. Stop je met rijden, dan merkt de app dit op en schakelt hij over naar ‘sleep modus’.

De app bevat ook twee extra tabbladen, met file-informatie van MeteoConsult en artikelen van Autoblog.nl. Belgische gebruikers kunnen de app helaas niet gebruiken: er was ooit een aparte Flitsmeister-app voor België, maar deze is uit de App Store verwijderd.

Downloaden: Flitsmeister (tijdelijk gratis)

Let op: Flitsmeister is alleen gratis op dinsdag 31 januari

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.