Delivery Status touch voor iPhone levert nog betere pakketinfo

·

delivery-status-touchDe app Delivery Status touch heeft dit weekend een update gekregen. Met deze app kun je informatie over verzonden pakketjes opvragen. Het werkt wanneer je zelf een pakket hebt verstuurd, of op het punt staat een pakketje te ontvangen. Aan de hand van een trackingnummer zie je waar het pakketje zich bevindt. Hierbij worden meerdere pakketdiensten ondersteund. Delivery Status touch heeft in versie 4.6 betere graphics voor de nieuwe iPad met retinascherm gekregen. Ook is er nu ondersteuning voor de diensten Yodel en LaserShip.

Vind je het prettig om de trackingnummers van de pakketten in te spreken (in plaats van typen), dan is er nu een betere spraakherkenning. De afleverdata van pakketjes die wel een verzenddatum maar nog geen leverdatum hebben, worden in deze vernieuwde app ook beter gesorteerd. Daarnaast zijn er diverse andere verbeteringen en bugfixes doorgevoerd, zoals de weergave van TM- en R-symbolen.

Downloaden: Delivery Status touch (€3,99)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

6 reacties

 1. door humhum12

  Veel te duur!

  Beantwoorden Quote

 2. door Nicky

  Ik heb hem toen ie net uit was geloof ik voor €0,79 gekocht….
  Wel een superapp en tot op de minuut nauwkeurig met de info.

  Beantwoorden Quote

 3. door Harmpie21

  Werkt hij ook goed met de pakketten van PostNL?

  Beantwoorden Quote

 4. door DutchClick

  Het mooie van Delivery Status is dat het (via een eigen server van de maker) gesynced wordt. iPhone/iPad/iMac
  Had het eerst alleen voor de Mac (gratis widget) en daarna toen deze uitkwam uitgebreid met de App… Werkt mooi…

  Beantwoorden Quote

 5. door Tane

  Ik blijf bij Posted. Net iets meer functies en kost minder

  Beantwoorden Quote

 6. door Dieter Verbeken

  Voor het opvolgen van pakketjes kan ik Parcel aanbevelen. Gratis (indien je geen push-meldingen wil) en heeft een hele lijst aan transportbedrijven in de lijst staan…

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.