PhoneSaber komt terug als PhoneSaber Unleashed

PhoneSaber komt terug! Het Star Wars-lichtzwaard dat eerder uit de App Store moest verdwijnen komt terug als PhoneSaber Unleashed, met de goedkeuring van copyrighthouder THQ.

PhoneSaberGamesuitgever THQ heeft tegenover GameCyte bevestigd dat de iPhone-applciatie PhoneSaber deze maand opnieuw beschikbaar komt, nu onder de naam PhoneSaber Unleashed. De applicatie moest eerder vanwege een rechtenkwestie uit de App Store verdwijnen. Die eerste applicatie was gemaakt door TheMacBox, die vorige maand bevestigde dat het Star Wars-lichtzwaard gedwongen uit de store was gehaald. THQ wilde echter wel met de ontwikkelaar samenwerken om een officiële versie van de applicatie te maken.


De naam PhoneSaber Unleashed is een aanwijzing dat THQ het zwaard wil inzetten als een promotie voor een komende Star Wars-release. In september komt namelijk het nieuwe spel Star Wars: The Force Unleashed beschikbaar. We weten nog niet of PhoneSaber Unleashed gratis beschikbaar zal willen gesteld en hoeveel reclame er aan de applicatie zal worden toegevoegd.

Via: GameCyte

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 september 2008 om 11:27
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.