Apple TV+ gestart

Snel een film of serie van Apple TV+ openen doe je met deze shortcut

Wil je snel van je tv-avond genieten en kijken naar een van de films of series op Apple TV+? Omzeil dan de drukke en onoverzichtelijke TV-app van Apple en ga direct naar jouw film of serie met deze handige Apple TV+ Launcher-shortcut

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door iCulture.

Met Siri Shortcuts (of opdrachten) in de Opdrachten-app van Apple kun je een hele hoop taken versnellen en automatiseren. Zo ook met het bekijken van series en films die op Apple TV+ staan. In deze tip laten we zien hoe je snel Apple TV+ kunt openen met de Apple TV+ Launcher, gemaakt door MacStories.

Films en series op Apple TV+ snel openen

Zoals wij in onze eerste indruk van Apple TV+ al schreven zijn we niet zo te spreken over de vindbaarheid van Apple TV+. In de TV-app worden de Apple Originals tussen andere content getoond, wat niet erg overzichtelijk is. Met deze handige opdracht omzeil je dit probleem en ga je direct naar de film of serie die jij wil zien. Hiervoor gebruik je de Opdrachten-app, die sinds iOS 13 standaard geïnstalleerd is op je apparaat.

Bekijk ook

Eerste indruk Apple TV+: videodienst verrast nog niet

Is Apple TV+ de moeite waard? In deze eerste indruk van Apple TV+ lees je wat onze eerste ervaringen zijn met Apple's nieuwe videodienst. We kijken daarbij naar de manieren om te kijken en het aanbod.

Om de opdracht te installeren volg je deze stappen:

  • Download de opdracht van het internet.
  • Tik op Haal opdracht op.
  • Scroll naar beneden en tik op Voeg niet-vertrouwde opdracht toe.

Snel Apple TV+ openen shortcut

In het tabblad Mijn opdrachten vind je de Apple TV+ Launcher terug. Als je hierop tikt krijg je een lijst met alle series en films die nu op Apple TV+ te vinden zijn. Dat betekent dus geen afleiding van content waar je nog extra voor moet betalen. Tik op één van de titels en voilà. Je wordt doorgestuurd naar de TV-app en je kunt beginnen met kijken!

Je weet nu hoe je content op Apple TV+ snel kunt openen, maar weet je nog niet wat je moet kijken? Kies dan voor de bovenste optie: Apple TV+ Front Page. Hier zie je alle content die je kunt bekijken en je kunt meer lezen over de cast van films en series.

Alles weten over Apple’s streamingdienst Apple TV+? Check dan onze speciale uitlegpagina met antwoord op al je vragen!

Bekijk ook

Apple TV+: alles over de films en series van Apple's videodienst

Apple TV+ is Apple's eigen streaming videodienst. Het kost €6,99 per maand, maar er zijn ook mogelijkheden om gratis toegang te krijgen. Wat is zoal het aanbod van Apple TV Plus en welke films en series komen eraan? Lees hier alles over Apple TV+, de streamingdienst van Apple.