Archief voor 'Video'

Apple TV+ feature

Zo kun je gratis naar Apple TV+ kijken

Weet je nog niet of Apple TV+ wel iets voor jou is? Dan kun je een gratis proefperiode afsluiten, die vaak meerdere maanden bedraagt. Hoe kom je aan zo'n extra lange proefperiode? Je leest het hier!

Apple TV-kanaal MLS Season Pass

Apple TV-kanalen: MLS Season Pass, MUBI en meer

In de Apple TV-app vind je zogenaamde kanalen. Dit zijn afzonderlijke abonnementen op streamingdiensten binnen Apple's eigen TV-app. In dit artikel lees je over het nieuwste Apple TV-kanaal met de MLS Season Pass, maar ook de andere kanalen en hoe je je hierop abonneert.

Slow-motion video

Slow motion-video's maken op iPhone en iPad

Met de iPhone kun je slow motion-video's maken zonder dat je speciale software nodig hebt. Lees hier hoe je de slow motion-video's maakt en zelf kiest op welk fragment je een vertraagd effect wilt zien.

De beste iPhone-statieven

Filmen met je iPhone en iPad: zo werkt het

De beste camera is natuurlijk degene die je op zak hebt. Met de iPhone en iPad kun je prima videofilmen en in deze tip lees je wat daarbij komt kijken. Er zijn zelfs professionele filmmakers die de iPhone gebruiken, vaak in combinatie met speciale software.

Springen in YouTube-videos

Zo spoel je gemakkelijker door een YouTube-video op de iPhone

Wist je dat je een YouTube-filmpje eenvoudig in stappen van 10 seconden vooruit of achteruit kunt spoelen? Met slechts twee tikken scroll je zo razendsnel (of juist heel langzaam) door een YouTube-filmpje. Je kunt ook heel langzaam door de frames bladeren, voor als je net dat ene moment zoekt.

Picture in Picture op de iPhone met FaceTime.

Zo gebruik je 'Picture in Picture' op de iPhone

Je kunt heel eenvoudig een video afspelen en tegelijkertijd een andere app gebruiken dankzij Picture in Picture (beeld-in-beeld) op de iPhone. Dat werkt bijvoorbeeld met FaceTime en video's. In deze tip leggen we uit hoe het werkt.

Netflix top 10.

Zo kun je films en series aanvragen bij Netflix

"Waarom zendt Netflix die ene show niet uit?" Als je dit regelmatig hebt geroepen, is er een plek waar je je frustratie kwijt kunt: op de pagina waar je nieuwe films en shows kunt aanvragen.

Netflix op scherm

Zo kun je je Netflix-wachtwoord wijzigen

Ben je je Netflix-wachtwoord vergeten of wil je een ander Netflix-wachtwoord instellen omdat je niet wil dat andere er nog langer gebruik van maken? Je leest in deze tip hoe het werkt!