Zonnelader van Mobius zit in je iPhone 4-case

De zonnelader van Mobius hangt aan je iPhone, waardoor je niets los mee hoeft te nemen.

Mobius Solar ChargerDe batterij van je iPhone kan door intens internetgebruik soms behoorlijk snel leeg zijn. Verschillende fabrikanten vonden daar eerder al oplossingen voor, zoals een externe batterij die je meedraagt, maar ook groene alternatieven steken geregeld de kop op in de vorm van zonneladers. Hartstikke handig, vooral als je in een warm vakantieland zit. Mobius geeft een frisse draai aan dit idee en stopt compacte zonnecellen in de achterkant van een case voor de iPhone 4. Hierdoor hoef je niet met een extra apparaat rond te zeulen.

Mobius Solar ChargerDik is hij wel, die zonnelader van Mobius. Wanneer je de case om je iPhone plaatst, verdubbelt je toestel bijna in omvang. Ook onderaan het toestel hangt een extra blok, waarmee hij verbindt met je dockconnector. Daar tegenover staat dat je met minder extra bagage op zak loopt. Hoewel je toestel namelijk in grootte toeneemt, is deze extra omvang nog steeds minder dan een aparte zonnelader zou opnemen.

De zonnelader geeft je iPhone niet alleen extra sap wanneer hij hier om vraagt, maar laadt ook een ingebouwde batterij op die je tot vijf uur aan stroom geeft wanneer de iPhone leeg begint te raken. Wanneer deze batterij leeg is en je op directe zonne-energie moet werken, zijn de resultaten ook nog vrij indrukwekkend: Mobius beweert dat een uur aan direct zonlicht je ongeveer 25 minuten aan beltijd geeft.

De Mobius Zonnelader is te bestellen via Hammacher Schlemmer voor ongeveer 70 euro. Wanneer je hem naar Nederland laat verschepen wordt het echter een stuk duurder: Dan betaal je meer dan 50 euro aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 17:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, iPhone 4, zonnecellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.