AppSpeed: radiografisch bestuurbare Monster Truck voor de iPhone

De AppSpeed Monster Truck is een klein gevaar op vier grote wielen dat je met de iPhone en iPod touch op afstand kan besturen. De applicatie die je daarvoor nodig hebt, is gratis te downloaden.

Afstandsbestuurbare monster truck voor iPhoneWe hebben de helikopters gehad, in verschillende soorten en maten. Nu is het tijd voor de verovering van het vaste land. De AppSpeed Monster Truck is een radiografisch bestuurbare ‘big foot’ die zich, uiteraard, laat besturen door de iPhone of iPod touch. Je stuurt het speelgoed met de grote banden door de iPhone te kantelen of via een knoppenbesturing op het scherm. Daarnaast zijn er drie actieknoppen om de auto meteen te laten zigzaggen, spinnen of… dansen.

Een handige functie als het instellen van de snelheid van de auto is ook aanwezig. Volgens de makers kan de auto eenvoudig binnen en buiten gebruikt worden, maar er is geen opgave van het aantal meter waarop de meegeleverde RF-transmitter werkt. App om Monster Truck te besturen iPhoneEen multiplayer-stand getuigt ervan dat de signalen van jouw auto en de auto van een vriend in ieder geval niet snel door elkaar zullen lopen.

De Monster Truck wordt geleverd met een USB-kabel om opgeladen te worden vanaf de laptop of vanaf de muur, verbonden met de iPhone-adapter. Wie de truck onderweg wil opladen, kan er drie AAA-batterijen in stoppen. De truck kost 69,90 dollar of omgerekend 49,80 euro exclusief verzendkosten. De app die het kleine grote gevaar op vier wielen bestuurt, is gratis te downloaden.

Downloaden: DFSpeed (gratis)

Directe link: AppSpeed Monster Truck

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, monsters, remote control

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.