family-sharing

Zoek mijn iPhone bijgewerkt met Family Sharing voor iOS 8

Zoek mijn iPhone is aangepast voor iOS 8 en biedt nu Family Sharing (Delen met gezin). Je kunt van alle gezinsleden zien waar hun iDevices en Macs zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

find my iphone family sharingApple heeft de app Zoek mijn iPhone bijgewerkt voor iOS 8. Er zit ook meteen een nieuwe functie in voor gezinnen die graag elkaars spullen in de gaten willen houden: de optie Family Sharing (Delen met gezin) is voortaan beschikbaar in de app. Delen met gezin is een nieuwe functie in iOS, die bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt iTunes-aankopen delen, kinderen een eigen Apple ID geven en goedkeuring geven voor aankopen die ze willen doen. Eén persoon in het gezin is de organisator, die instelt welke functies de gezinsleden mogen gebruiken. De Zoek mijn iPhone-app heeft nu dus ook ondersteuning voor Family Sharing en dat houdt in, dat je precies kunt zien waar de iOS-apparaten en Macs van het gezin rondslingeren.

Net als voorheen log je in met je iCloud-account, maar in plaats van je eigen apparaten zie je alle apparaten van de gezinsleden. Handig als iemand vaak z’n spullen kwijt is. Bij Family Sharing reken je alle aankopen af via dezelfde creditcard. Let op dat dit alleen werkt met creditcards en NIET met Click & Buy.

Lees ook: Alles over Family Sharing (Delen met gezin)

Apple gaf vandaag nog veel meer apps een update. Zo kregen de apps Remote, iTunes U en Podcasts ook een update voor iOS 8. Maar veel nieuwe functies zitten er niet in. In iTunes U kun je nu deadlines toewijzen aan opdrachten en Remote kreeg een betere performance.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2014, 12:38
Categorie Apps
Onderwerpen delen met gezin, family sharing, september2014 special, zoek mijn iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.