Znapin-icon

Znapin: daag je vrienden uit voor een selfie-wedstrijd

Is je selfie-verslaving toe aan een nieuwe impuls, of wil je gewoon een goed excuus om je vrienden gekke bekken te laten trekken? Znapin komt beide behoeftes tegemoet.

Znapin-icon

Selfies zijn enorm populair en zullen dat voorlopig nog wel even blijven. De app Znapin maakt slim gebruik van deze hype, en verbindt een komisch spelelement aan het maken van deze zelfportretten.

Znapin richt zich (allicht) op de selfiegeneratie, die het liefst de hele dag zichzelf vastlegt met de frontcamera van zijn of haar smartphone. Znapin stond eerst bekend als Selfie Challenge, maar verandert met versie 2.0 van de app het uiterlijk en past van alles aan, waaronder de naam.

Door samen met je vrienden een account op Znapin aan te maken, kun je elkaar onderling uitdagen met verschillende soorten uitdagingen, die allemaal een selfie als eindresultaat hebben.

Lees ook: Selfie App voor Mac maakt elke dag automatisch een selfie

Znapin Znapin-uitdagingen

Deze opdrachten zijn opgedeeld in allerlei verschillende categorieēn, zoals Dare & Scare, Pranks en Ask Me Anything. Het leuke aan Znapin is dat gebruikers niet stiekem een oude foto kunnen uploaden uit hun fotorol, maar dus ter plaatse voor hun camera zullen moeten kruipen.

De app is opgedeeld in een tabblad waarin je de foto’s van je vrienden ziet, en een global feed waar de populairste selfies uit de Znapin-community staan. Denk jij vervolgens dat je het beter kan? Dan kun je op de Outdo-knop drukken om dat te bewijzen door je eigen selfie onder de foto te zetten.

Privé, of juist niet

Mocht je er niet op zitten wachten dat al je gekke selfies in deze Discover-pagina verschijnen, dan is er gelukkig ook een privémodus waarmee je de afbeeldingen alleen met bekenden deelt. Wil je juist dat zoveel mogelijk mensen je foto te zien krijgen, dan kun je de selfies gemakkelijk vanuit de app delen op populaire sociale media als Facebook, Twitter en WhatsApp.

Lees ook: Beste selfie-apps voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2015, 15:08
Categorie Apps
Onderwerp selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.