Startpagina in Ziggo Go.

Ziggo Go-app heeft vernieuwde look voor makkelijker tv-kijken

Gebruik je de Ziggo Go-app, dan staar er een vernieuwde versie voor je klaar. De nieuwe Ziggo Go-app heeft een aangepast uiterlijk, waardoor navigeren en tv-kijken makkelijker is.

Startpagina in Ziggo Go.
De Ziggo Go-app (link) waarmee je tv kunt kijken heeft een grote update gekregen. De tv-app heeft een nieuwe look, waarmee navigeren en tv-kijken een stukje makkelijker geworden is. Zo is er nu een knoppenbalk onderaan en is de videospeler vernieuwd.

Ziggo Go vernieuwd

Ziggo Go werkte nog met een zijmenu, maar met de nieuwste versie is dit verleden tijd. In de knoppenbalk onderaan vind je nu vier onderdelen: Home, TV, Movies & Series en Opgeslagen. Op de vernieuwde startpagina krijg je direct toegang tot je eigen en populaire content. Je ziet meteen welke zenders momenteel live het meest bekeken worden en je kunt ook vegen tussen de populaire series bij Ziggo. Nieuw aan de mediaspeler is dat je op smartphones nu ook makkelijker staand kunt kijken. Zodra de video start, vind je bij live-tv meteen onderaan welke programma’s er op andere zenders te zien zijn.

TV-gids en kijken via Ziggo Go.

Kijk je live-tv in de liggende weergave, dan kun je onderaan naar links en rechts vegen om te zien welke toekomstige en vorige programma’s er uitgezonden te zien zijn. Door vanaf de onderkant omhoog te vegen, zap je tussen de andere zenders. Wil je meer weten over het programma, dan tik je onderaan op de naam zodat de omschrijving uitgeklapt wordt. Door op het pictogram met de drie stipjes te tikken, zijn er meer acties mogelijk zoals herstarten en opnemen.

Liggend tv-kijken via Ziggo Go.

Voor de iPad zijn er ook enkele aanpassingen gedaan. Zo kun je naar andere kanalen gaan door op Lijst te tikken en kun je meer over het programma lezen zonder dat je de tv-gids hoeft te verlaten. Op apparaten met Touch ID kun je je vingerafdruk nu koppelen aan je pincode, bijvoorbeeld voor afgeschermde programma’s. De app is helaas met deze update nog niet aangepast voor het scherm van de iPhone X, waardoor je zowel boven en onder nog zwarte balken ziet.

Bekijk ook

Ziggo GO-update voegt bijna 50 zenders en betere AirPlay toe

De Ziggo GO-app bevat bijna 50 extra zenders om te streamen, plus de optie om meer films en series met AirPlay en Chromecast te streamen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 november 2017 om 14:22
Onderwerp
Categorie
Apps
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.