Zelf vouwen: kartonnen recessiehoesje en iPhone-bureauhouder

Case-Mate kondigde onlangs een kartonnen recessie-hoesje voor de iPhone aan, die je zelf in elkaar kunt vouwen voor 0.99 dollarcent. Maar het kan nog goedkoper: een Franse ontwerper heeft een bureauhouder gemaakt, die je helemaal gratis kunt downloaden. Ook die is van karton te vouwen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

recessiehoesje iphoneCase-Mate heeft een paar dagen geleden een recessiehoesje voor de iPhone aangekondigd. Voor $0,99 kun je een kartonnen hoesje in elkaar vouwen, die je iPhone beschermt tegen krassen. Is de prijs te hoog, dan kun je ook met 10 mensen besluiten om de Bailout Bundle te kopen voor $7,99. Case-Mate zet er ook nog gratis een persoonlijke boodschap op. Nog veel goedkoper is de kartonnen iPhone-bureauhouder die ontwerper Julien Maderou heeft bedacht.

Die kun je namelijk gratis downloaden en uitprinten op een stuk karton (tegen minimale kosten, want het kost je alleen een stuk papier en wat printerinkt). De template is online te vinden en is voorzien van gedetailleerde instructies.

Meer informatie: iPhone Recession Case en iPhone Paper Stand
Downloaden: bouwplaat bureauhouder (PDF)

iphone houder

Onderstaande video laat zien hoe je de iPhone-bureauhouder in elkaar vouwt. De video is afkomstig van Vimeo en daarom niet op de iPhone te bekijken, helaas.

Iphone Paper Dock / Stand from Dessine moi un objet on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2012, 10:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, houder, knutselen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.