speakercase-zagg

ZAGG brengt iPhone-batterijhoesje met speaker uit

De ZAGG Speaker Case is een beschermhoesje voor de iPhone 6 met ingebouwde speaker en reservebatterij, alles wat je nodig hebt.

Accessoiremaker ZAGG heeft een bijzondere beschermhoes voor de iPhone 6 aangekondigd. De ZAGG Speaker Case bevat een ingebouwde luidspreker en een reservebatterij. Met die batterij kun je zowel de telefoon als de speaker van stroom voorzien. Daarnaast kondigden ze een Bluetooth-toetsenbordje aan op de CES 2015 in Las Vegas.

speakercase-zagg

Het bijzondere van de Bluetooth-speaker, is dat je hem kunt verwijderen uit de case en bijvoorbeeld ergens anders kunt neerleggen. Je kunt het gebruiken voor het versterken van je muziek, video’s, games en telefoongesprekken die je via de speaker voert. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh en is dus voldoende om de iPhone-gebruikersduur ongeveer te verdubbelen. Vanaf het eerste kwartaal van 2015 ligt de hoes in de winkel.

ZAGG is voor veel mensen bekender als fabrikant van screenprotectors en toetsenborden. Ook op dat gebied hebben ze iets nieuws te bieden: de InvisibleShield HDX geeft een helder beeld en beschermt driemaal beter bij vallen en krassen. In de standruimte op de CES kun je meermaals per dag langskomen om gratis een screenprotector te laten aanbrengen.

zagg-pocket-toetsenbord

De ZAGG Pocket is het nieuwste Bluetooth-toetsenbordje van ZAGG. Deze heeft 85% van het formaat van een desktoptoetsenbord, zodat je er normaal op kunt typen. Opgevouwen levert het een compact pakketje op, die je makkelijk in een broekzak of tas wegstopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2015, 19:22
Categorie Accessoires
Onderwerp zagg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.