WWDC 2010: iPhoneclub en OMT doen verslag op Mobile Monday

iPhoneclub doet samen met OMT live verslag van de WWDC-keynote op 7 juni. We geven commentaar op de aankondigingen en duiding aan het nieuws.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

duif amsterdamOp 7 juni gaat de World Wide Developer Conference (WWDC) van start met een keynote van Steve Jobs. Zoals elk jaar doen we live verslag van dit evenement, samen met de collega’s van OMT. We brengen je meteen op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen én je krijgt reacties van onze redacteuren en van bezoekers in de zaal. Het live verslag komt deze keer vanuit De Duif in Amsterdam, waar eerder op de middag Mobile Monday plaatsvindt, de maandelijkse netwerkbijeenkomst voor de mobiele industrie.


Mobile Monday is uitverkocht, maar vanaf 18:45 gaan de deuren van De Duif open voor iedereen die mee wil genieten van de keynote. We beginnen om 18:55 met de live-uitzending, waarin we het nieuws volgen en discussiëren met gasten. Kun je niet zelf erbij zijn in Amsterdam, dan kan je de uitzending natuurlijk ook rechtstreeks bekijken via een livestream op onze website. Tijdens de keynote schakelt iPhoneclub over op een tijdelijke livepagina, want we verwachten een behoorlijke toestroom van bezoekers.

Een paar antwoorden op veelgestelde vragen:

  • We zijn niet fysiek aanwezig in San Francisco, maar geven samen met OMT vanuit Amsterdam commentaar op de aankondigingen.
  • We weten niet of er een live videostream vanuit San Francisco beschikbaar is. Voorgaande jaren is dat nooit het geval geweest.
  • We houden deze keer geen liveblog bij. Er zijn diverse Amerikaanse websites die in de zaal in San Francisco zitten en daarom veel sneller kunnen zijn.
  • Voor onze push-abonnees zullen we regelmatig een push-bericht sturen met de aankondigingen die tijdens het event worden gedaan.
  • We proberen jullie ook via ons Twitter-account @iPhoneclub op de hoogte te houden van de belangrijkste aankondigingen. Om dit te kunnen volgen is geen eigen Twitter-account nodig (maar wel handig).

Meteen na het evenement zullen we in meerdere artikelen op iPhoneclub alle details op een rijtje zetten. Voor mensen die wel van plan zijn om liveblogs te volgen, zullen we komend weekend nog een lijst publiceren van websites die live vanuit San Francisco gaan livebloggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:27
Categorie Round-up
Onderwerpen mobile monday, video, wwdc 2014 uitgelicht
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.